23 maj 2010

Gröna Lundens gröna dag i det gröna!

En mycket varm och lång solig dag igår. Åkte in till stan och spontanträffade M vid ett-tiden och spatserade till vasaparken och pratade om allt och inget. En väldigt trevlig och intressant person som envisades med att flytta filten tre ggr tills det kändes "bra"! Hihihi han är ju mer controllfreak than me, charmtrollet! :) Can't blame him though, med tanke på alla högpåverkade människor som fanns lite här o var!
Lämnade parken vid sextiden, påväg in mot stan för att träffa kassagänget. Tydligen så kommer jag dit först.. jag som trodde jag skulle bli apsen! Men det var skönt, ingen stress, förutom allt ljud som man var surrounded by, men det lyckades man förr eller senare blockera.
Vart lite pizzakäk, som förövrigt smakade horribelt, slängde den efter 1/4del, well spent money... gay. Och efter några timmars hunger också, men släcktes ganska snabbt när man tittade på maten.. jag är bra på att äta med ögona. Pizza har aldrig riktigt varit en favorit (förutom den som jag åt för någon dag sen, den är mums nom nom!), men eftersom det var den billigaste på menyn (80:- tillskillnad från allt annat poop för över 140:-, im not made of money!!) så var man tvungen att ta den.
Attraktionerna var roligare än vad man trodde, hade glömt bort känslan av att åka. Men riktigt jävla kul. Men det som ändå var roligast var den sista attraktionen - Extreme, och den blev ju hundra ggr roligare när man sitter brevid en Patrick som skriker "eeöääääööööhhhhh" "släpp ut meeej!". Fast Insane var en klar favorit den med, med Jonathan brevid en som skriker tills tungan sticker ut av torka. Haha Gröna Lund - they still got it!
.

Fler bilder på kvällen hittar du här!


0 kommentarer: