22 juni 2010

Filmer

Är vaken igen efter att ha släckt lampan vid ungefär halv tre på natten… har egentligen suttit uppe en halvtimme, men väntade tills mor gick iväg till work så man kan strosa runt i sitt eget hus. Åh nej, nu lät det helt fel. Har inget att göra med att gå naken (!) bara mer att det är skönt att ha stället för sig själv!

Det blev två filmer igår.. kolla-på-film ensam-vänliga:

Valentines-Day-Movie-Poster-3-valentines-day-2010-9597506-800-1280

En söt film, inte wow-bra. Det är Valentine’s Day där man följer en massa kända skådespelare och deras lovestories. Sen så ska man försöka hålla koll på vem som är tillsammans med vem (för att ibland kändes relationerna likadana, men det var nog säkert bara jag som uppfattade det så) och vem som kände vem och hur man kände dem. Uuurgh, ibland så har man inget minne, but i caught it up eventually. En film i liknelse med “Love Actually”

did_you_hear_about_the_morgans_ver2

Denna film var nog lite bättre än den första, men var inte heller wow-bra, men helt okey faktiskt. Handlar om en man och en kvinna som är väldigt framgångsrika i New York, men som nu var skiljda pga killen låg med en annan tjej. En dag bad mannen att få träffa henne en kväll, då de vittnar ett mord på en utav hennes kunder. För att skydda sigsjälva mot denna yrkesmördare som nu såg att de såg honom, så måste de åka till nåt “sunkit” ställe i Amerika. Under deras tid i denna cowboy-stad så börjar kärleken växa fram hos dem igen.. and the forgiveness, and stuff.

0 kommentarer: