01 juli 2010

Frankrike mot Holland

Nu blir det en snabb jävel. Vaknade idag vid sjutiden för att åka in till torget med Rickard för att köpa nybakade baguettes och croissants! (Nu vet jag inte riktigt om jag skrivit rätt men det skitsammehh!)
Idag tog vi oss en liten runda till staden Trouville occh promenerade runt längs marknaderna och stranden, varmt och skönt var det. Solen hade kommit till vår lilla stad också så när vi kom hem från Trouville spurta vi direkt till stranden och tog oss ett litet dopp. Skönt och mysigt var det. Hittade en par maneter, det var lite äckligt. Det roliga var ju dock när vi gick in mot vattnet så Annah började skrika efter att ha känt nån konstig fisk som gnuggade på henne!
Efter det gick vi hem, tog en dusch och promenerade ut för att ta oss en sista middag på vår "favorit"restaurang.
Måste faktiskt ta och ge mig massa creds för att ha beställt en rätt med musslor! Vuxenmat, det är vad det är! Det är ju nåt som vuxna brukar ta och beställa och som man själv tar och småäter när de inte ser eller när de är mätta! Men nu beställde jag en sån själv. Käkar fortfarande lite med ögona, och lite slemmigt var det, men fan vad mättande det var ;)
Nu håller vi på att packa ner våra prylar i väskorna igen, för idag bär det av till Holland, för snart är det dags att åka hem. Semestern är snart slut :( Oh the horror!

0 kommentarer: