05 augusti 2010

Yes, we got a bed!

Vid lunchtid kom syster hem till oss! Tog oss en snabbfika innan vi skulle bege oss ut till Outlet! Vi skulle åka och köpa en ny säng till mor på SOVA! Härligt mysig och gosig butik där det fanns massa sängar! Lite oklart bara med vissa (eller de flesta) sängarna som inte hade nåt pris framför. Var tvungen att vända sig till en säljare för att ta reda på priserna, och dem visste ju knappt själva. Men det kan också ha berott på att hon var ny (eller väldigt nonchalant). Men vi började på “Hästen”-avdelningen som är så omtalad, men intresset försvann nog ganska så fort när vi fick reda på att en 90x200 comfort säng gick på runt 79,000:-. Inge mer snack om saken!

Lite längre bort på aaaaaandra sidan så hittar mamma en mysig lagom mediumfast säng vid märket Jensen som hade sina fokuseringsområden på höfter och axlar, vilket är väldigt viktigt för mor, till ett väldigt rimligt pris!Så den tog vi. Leveranstid beräknat 6-7 veckor. Aja, så länge kan vi nog hålla ut. Vi har ju haft våra sängar i ca 10 år nu, så några veckor till ska nog inte vara nåt stort problem!

Tog sedan en snabbfika, jag käkade nån räkochparmesanröra-wrap som smakade nice (men som jag tror förstörde min mage. Magen har inte varit i toppform efter den där fikan. Bra för er att veta, eller hur? ^^ )

 _MG_1229

My regular model. Fin som vanligt!

_MG_1226

Syrran drar en flashig pose tillsammans med den avancerade modellen!

_MG_1232

Nån kinesisk kaka som mammi bjöd på.. smakar lite.. bönigt?_MG_1215 _MG_1224

0 kommentarer: