22 november 2010

Ensam hemma i Karlstad

Halloj halloj!
Är i Karlstad och chillar hos killens lya, medan han är ute och jobbar. Tänkte att det kunde vara skönt att ligga kvar här och ta det lugnt och mysa vid tvn tills han kommer hem. Men det känns riktigt ensamt här i det stora huset. Vet inte riktigt vart jag ska ta mig till. Jag känner mig bekväm i vardagsrummet, men bara av anledningen till att tvn finns där. Och tvn skapar ljud och liv i huset. Annars hade det varit ruggigt tyst här.. trapporna här är inget att leka med heller, då jag tycker att den för massa konstiga ljud, även om ingen står där. Som att någon är påväg upp för man hör det där knakande ljudet, men nä. Ingen är ju hemma, förutom jag då. Inte för att det bara har hänt när jag nu är ensam hemma, men ibland när man sover också. Det är lite kusligt, men rädd är jag inte, för då är jag med älsklingen. Jag är trygg hos honom. Därför behöver jag inte oroa mig.
Har vräkt i mig frukost för någon timme sen så jag är inte ett dugg hungrig längre. Jag är bara hungrig efter Mattias. Jag ska nog pussattackera honom när han kommer hem.

Igår efter att vi inhandlat gårdagens och dagens middag så frågade han "Maria, vill du köra lite?" påvägen hem. Först var jag beredd på att säga rakt upp "Nej!!!!!!!!!!!!!" Men eftersom jag vet att han är så nyfiken på hur jag kör (med tanke på att galningen insisterar på att låta mig köra arbetslastbilen..) så sa jag "Ja, det kan jag väl..." Vi vände och körde tillbaka till ett ställe där det inte fanns folk eller bilar. Till en stor parkeringsplats. Fanns gott om utrymme. Och för att det har snöat i Karlstad så skulle detta bli första gången för mig att köra i snö. To be honest så kände jag inte direkt någon skillnad till när jag körde i somras, förutom svängarna som gjorde att vi sladdrade lite men det var bara skoj. Det var så skoj att tiden bara rann bort och helt plötsligt så hade jag kört runt i hundra cirklar i en halvtimme. Då ville han åka hem. Ännu gladare vart jag när han sa att han tyckte att jag körde bra för att bara ha kört lite förut. Och han tyckte att jag växlade bra. Då blev jag jätteglad :)

Jag har varit inne på H&Ms hemsida och fightat för en topp som jag har fallit för, dvs denna ovanför (fast i svart). Tycker den är jättefin. Något som kan tänkas använda för nyårsafton eller till andra festligheter. Men den hade alltid tagit slut när jag skulle gå in och beställa. Men en dag då man inte räknar med att den finns kvar så klickar man in på hemsidan och vipps så fanns den där i lager. Då passade jag på att klicka in en topp för beställning och vipps: om 2 veckor så har jag den! My preacious top!
Jag hade kikat runt H&M hemma hos mig och i stan, hittar den ingenstans. Så jag trodde att denna topp endast var en internetbeställning och att man inte kunde köpa den i butiker eftersom den aldrig fanns nånstans. Men kaboom, nu när man är i Karlstad och besöker H&M i Bergviks köpcenter, vad hittar man då? Om inte toppen! Great! Allt finns tydligen här i Karlstad, och det är väl för att ingen jävel (med bra klädsmak?) handlar här... borde nog i framtiden ta en titt på Karlstads klädbutiker innan jag bestämmer mig för att beställa nåt på nätet.

Aja, back to the sofa and cuddle with the pillow. Hoppas han slutar tidigt idag. Nä, nu tar jag och ringer honom! Hejdå!

2 kommentarer:

Caroline sa...

Puss-attacker for the win!

Lisa sa...

haha, jag har den där toppen som du lade upp! sisters!!!