23 juli 2011

Leave me alone, I’m reading!

Har haft en mysig ledig dag med mig själv och med denna underbara bok. Så underhållande! Har nog aldrig skrattat så mycket av att ha läst i en bok. Råkade tillochmed skratta när jag satt i bussen påvägen till jobbet igår… kunde inte hålla mig!!

9789197878746

“Speeddejting? Dildodrinkar? Benmärg till middag? Sarah utesluter inget i sina försök att hitta den rätte.
Sarah Sargeant, skådespelerska/servitris, har varit singel i tre år och har inte haft sex på 351 dagar. Torkan är så extrem att Bob Geldof nog hade arrangerat en välgörenhetsgala bara han vetat om det.
De senaste fem månaderna har hon samlat mod till att bjuda ut den tunnhåriga bartendern med ölmage nere på stampuben, men när hon får till svar att han hellre stannar hemma och ser Narnia på dvd svär hon på att aldrig ha något med det motsatta könet att göra igen. Hennes familj och vänner tycker annorlunda.
De anmäler henne till en dokusåpa (som hon visserligen inte vill vara med i, men rackarns vad det svider när hon inte blir uttagen), övertalar henne att gå på speed-dejting och att starta en blogg.
Och helt plötsligt upptäcker Sarah att hon har ett uppdrag - att utforska femtio sätt att hitta den rätte”

Nu är det inte alls mycket kvar av boken. Lite trist :( men sen är det bara att plocka upp nästa bok. Har beställt fler böcker, men inte av samma författare då jag inte hittat fler. Verkligen synd, för jag gillar verkligen hennes skrivning. Men efter denna bok blir det dessa:

Mitt nya jag | Jag älskar dig inte | Den jag ville ha

kinsella-sophie-mitt-nya-jag stielli den-jag-ville-ha

0 kommentarer: