22 december 2011

Början på något nytt.

Jag borde inte ha en blogg. Jag borde inte ha någon rättighet till att ha en blogg. För jag bloggar ju aldrig. It looks like a mess. Det kanske har något med att jag inte orkar skriva något när det blir kallare och mörkare ute. För jag verkar tappa lusten under vintertid och sen skriva massa blaha under sommartid, eller när det är ljusare ute då jag kan ta massa underbara foton? För jag har ingen lust att fota så mycket nu heller. Aja, jag borde inta ha en blogg iallafall. Jag kanske inte vill dela med mig till resten av världen om vad jag gör om dagarna mer. Inte för att jag gör något märkvärdigt. Jag jobbar och sliter förfullt. Kollar extra mycket på inredningssaker till min nya lägenhet. Ja, nu sa jag det. Min nya lägenhet. Jag ska flytta. Till en ny lägenhet. Jag ska flytta till en ny lägenhet med världens underbaraste kille Mattias. I Karlstad. Kommer att bli så spännande. Och så läskigt. Men den flyttningen kommer inte ske förrän om ca ett halvår till. Så jag har fortfarande lite tid att mentalt förbereda mig. Och psykiskt. Men jag ser fram emot det jättemycket. Kommer bli hur underbart som helst!

Så denna år firar jag julafton och nyår i min nuvarande hemtrakt. Blir inte så mycket stohej på julafton då jag jobbar direkt dagen efter kl 08:00. Men nyårsafton kommer att bli härligt. Då kommer Mattias till Stockholm, så firar vi nyår här hemma med några vänner, massa middagsmys och sen går vi ut en sväng för att titta på fyrverkerierna. Man kan väl säga att detta blir nog kanske sista gången jag firar nyårsafton i Stockholm. Okej, kanske inte sista gången i Stockholm, just. Men kanske sista gången då det räknas som att Stockholm är hemmaplan. Feels strange. Men man vet aldrig. Vi kanske flyttar till en annan stad i framtiden om Karlstad inte känns bra. Vi kanske flyttar till Stockholm. Men vad jag vet är att vi börjar tillsammans i Karlstad. Och det känns görbra ^__^ En sak i taget.

Hade tänkt lägga upp foton på lägenheten, men har just nu inga fina foton. Plus att allt inte är färdigköpt, tex soffan, och gardiner och massa andra saker. Vill ju bara visa något om det är fint! Vi får se om det någonsin blir fint, haha ;)

Istället så kan jag bjuda på lite andra bilder på saker som jag gjort sista halvåret. Bl.a ätit sushi för allra första gången. Och jag tyckte om det!Enjoy strangers.

DSC00950DSC01284DSC00349

DSC01454DSC01443

DSC01457DSC02211

DSC02220DSC02215

DSC02202DSC01845

DSC02191DSC02190

DSC01547DSC01529

4 kommentarer:

Gaymasen sa...

Äsch du bloggar ju för din skull så blogga när du kan/vill/har lust.. Kul för dina vänner och familj, I guess, att se lite då och då. :-)

Och mysigt med inflytt med karln din!

God fortsättning :) Kram!

Gaymasen sa...

YOU CAN DO IT! Det är kul med flytt. Läskigt men kul. :-)

Och tack detsamma. Gott Nytt År :-)

Gaymasen sa...

Förstår det! :-)

Vi har haft det toppen i alla fall. Jag älskar Asien. Vill aldrig därifrån när jag är där. Trivs aldrig så bra som i Asien, konstigt nog. :-D

ADARAS.se - din bloggtidning på nätet! sa...

GRYMT tävlingstips! Vinn valfri jumpsuit eller valfri hoodie från Chilla Wear :Dhttp://adaras.se/2012/august/vinn-en-jumpsuithoodie-fran-chilla-wear.html#comment