Husdjuret ♥

Här har vi min kära lilla gullunge, vid namnet Toffie, som jag nu tror alla känner igen.
För över tio år sedan så hade vår granne någon form av fest, då vi dagen efter (söndag) storstädade hemma hos oss. Minns att det var väldigt soligt ute, men kylan var fortfarande kvar. Jag hade varit ute med syster tror jag, då vi sedan gick hem och mötte på en katt precis vid trappuppgången. Såg helt vilse ut, låg bara där och försökte se jätteliten ut. Vi tog in katten hem till oss för vi visste inte riktigt vems katten var. Hon var dock jättevänlig, gosig och positiv till vårt mottagande när hon hade väl lärt känna oss. Jag brukade sitta på en fotölj i vardagsrummet då hon brukade hoppa upp och buffra på min handflata.
Det jobbigaste minnet var nog att eftersom det inte var vår katt så införskaffade vi inte riktigt de utrustningar som en katt bör ha, förutom kattmat, för vi visste ju inte hur länge vi skulle ha henne. Så istället för kattsand så försökte vi använda oss av tidningspapper, det gick inte alls bra kan jag tala om för er.
Några dagar senare så kom grannen över och hämtade katten och var jättetacksam!
.
Nån månad senare så hade denna katt fött en massa kattungar. Grannen kom förbi till oss för att erbjuda en av hans katter, som tack för att vi tog hand om hans katt.
Dem små rackarna satt i balkongen och njöt av vädret, det luktade inte så värst ljuvt, men jag förväntade mig inte nåt annat. Det fanns runt 6-7 kattungar att välja vid, men kan ju säga direkt att det inte alls var svårt att välja. De flesta katterna var grårandiga, som hankatten var, men det fanns en katt som stack ut i gruppen. Han var svart, med vita tassar, vit mage och lite vitt på hakan, och liknade mamman mest, som vi tog hand om. Han var dock den som inte var lika lekvänlig och väldigt blyg i början, satt och gömde sig där vid en liten låda, men det gjorde inget. Det där speglar väldigt mycket av hans personlighet som han är nu. Är väldigt bekväm med det han känner till, men när det kommer till att upptäcka nåt nytt så blir han bara skraj. Men det gör inget, så länge han är nöjd med att ha oss, för vi är iallafall nöjda med honom älskar Toffie som han är!

Född 5 Juli år 1999. En Gammal liten skrutt är vad han är. Åååh, gullunge!