Pandan <-----Hallå! Kul att du hittade till denna sida.
Mitt namn är Maria. Uppvuxen i Hässelby villastad och flyttade till Jakobsberg när jag var runt 5-6 år gammal och har bott här sen dess! Bor med min kära mor och med min kära katt Toffie.
Ursprungligen så är jag från Thailand, men jag är född här i Sverige. Jag kan tala lite thailändska, men förstår nog mer än vad jag kan själv säga. Annars så är det svenska och engelska som gäller för mig.
.
Jag är en väldigt laidback och trevlig person, jordnära, realistisk samtidigt som jag har en ologisk fantasi, är väldig framåt och har oftast en glad attityd (inte jämt, but who can pull that off), har ett bra sifferminne, läser väldigt sällan böcker, men borde ta upp det snarast, har ett begränsat ordförråd (borde märkas på hur jag skriver), envis, bra på att lyssna, en god vän, pålitlig, dricker inte kaffe, gillar musik, kollar på film, gillar att sjunga för mig själv tills halsen börjar krassla, dotter, syster, kattägare, retsam, klantig, bryr mig om folk omkring mig, känslig, kärleksfull, kramgosig, fluffig, spelvänlig (vissa perioder), hyperaktiv, icke-rökare, lugn, stressad, luktar harmoniskt!
This list could go on and on, men om det kommer upp nåt värdefullt så ser ni det!
.
När det kommer till musik så vill jag säga att jag är ganska mottaglig till all sorts musik egentligen, bara det att viss musik förprioriteras. Jag känner att de flesta låtar man tycker om brukar påminna om en viss tid i livet, ett gott eller ont minne, när man kanske tex. har varit med en vän/vänner som betyder riktigt mycket för en. Sen så kan väl många låtar hittas också, men jag tror nog att de låtar som håller igång en mest är de som har fört till ett minne hos en.
Vem tycker inte om film? Jag är dock ganska dålig på att kika på film alldeles ensam, för det brukar lätt bli så att jag somnar. Det är ju alltid roligare att titta med sällskap. Känns också litegrann som frihet när man ska kolla med nära och kära. Jag skulle aldrig t.ex sätta på en skräckfilm och titta på den själv och gnaga sönder mina naglar. Så sällskap är alltd uppskattat med film!